Στρώματα χωρίς ελατήρια

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  3. Στρώματα ύπνου
  4. Στρώματα χωρίς ελατήρια
Στρώματα χωρίς ελατήρια

Στη σελίδα μας αυτή μπορείτε να δείτε όλη την ποικιλία από τα στρώματα χωρίς ελατήρια (στρώματα αφρού) της fs-stroma.gr.
Τα στρώματα ύπνου διακρίνονται σε κατηγορίες με βάση την σκληρότητά τους, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, όπως την καταλληλότητά τους για το χειμώνα ή το καλοκαίρι, τις υποαλλεργικές τους ιδιότητες κλπ. Η βασικότερη όμως διάκρισή τους είναι ανάμεσα στα ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα. Στα ανατομικά στρώματα ανήκει και η κατηγορία με τα στρώματα χωρίς ελατήρια ή αλλιώς στρώματα αφρού όπως είναι γνωστά.
Τα στρώματα αφρού (στρώματα χωρίς ελατήρια) που παράγονται από Memory αφρό θεωρούνται από τα πιο ανατομικά προϊόντα, καθώς έχουν την δυνατότητα να διασκορπούν ομοιόμορφα την πίεση του σωματικού βάρους του κάθε ανθρώπου και να παίρνουν το σχήμα του σώματος του. Ο Memory αφρός έχει εφαρμογή σε αρκετά πεδία της διαστημικής έρευνας, καθώς είναι ένα υλικό το οποίο απορροφά τους κραδασμούς. Επίσης αντιδρά στην θερμοκρασία και το υλικό γίνεται μαλακότερο όταν έρχεται σε επαφή με τα πιο ζεστα μέρη του σώματος, ενώ παραμένει αναλλοίωτο σε όλα τα υπόλοιπα.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Στρώμα χωρίς ελατήρια Silver

Στρωματα υπνου ΣΤΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΤΗΡΙΑ SILVER Στρώμα βασισμένο σε τεχνολογία viscose (memory). Bά..

500,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 500,00€

Ανατομικό Στρώμα χωρίς ελατήρια Bamboo

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ BAMBOO Το στρώμα Bamboo κατασκευάστηκε με τις ίδιες προδιαγραφές που έχει και το..

500,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 500,00€

Στρώματα, χωρίς, ελατήρια, ύπνου